jump to navigation

Second screen van Remotely.tv december 17, 2011

Posted by Joop Koppen in Activatie, Applicatie, Community, Innovatie, Interactie, Internet, Marketing, Nieuwsbron, Onderzoek, second screen, Social media, social tv.
trackback

Afgelopen dinsdag was ik, samen met 249 andere, getuige bij Online Tuesday van de lancering van een nieuw second screen platform voor de Nederlandse televisie en commerciële zenders, Remotely.tv

 

Remotely.tv is een nieuw platform die overzichtelijk real time informatie geeft over Tv-programma’s. Deze eenvoudig te bedienen website aggregeert zijn content van Twitter en word getoond in een Twitterfeed waarbij alle relateerde informatie over het programma een link krijgt naar een betrouwbare bron. Alle www-links worden geopend in een nieuw scherm zodat Remotely altijd open blijft staan. De meeste informatie komt in eerste instantie uit Wikipedia.                   Mark van de Crommert (CEO) vertelde dat snel andere bronnen worden toegevoegd zoals IDMB voor films.

De afgelopen dagen heb ik Remotely.tv geprobeerd en moet zeggen dat het een mooie toevoeging is bij het kijken naar een televisie programma.

 

Note:

Remotely.tv is een start-up en is opgericht door Mendel Looije (CTO) en Mark van de Crommert (CEO) en versterkt met Robin Fidder (Lead developer).

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: