jump to navigation

Adidas Match Tracker juni 25, 2010

Posted by Joop Koppen in Adidas, Branding, Fun, Innovatie, Marketing.
Tags: ,
trackback

Na de Amerikaanse sporten, Honkbal, American Football en Basketbal, waar alles in statistieken is gegoten om zo oa de MVP te bepalen aan de hand van het aantal meter dat gelopen is, scores, intercepties, voorzetten en accuratie is tennis een van de sporten waar de statistieken veelvuldig worden gebruikt.

Een jaar of vier geleden kwam Castrol op de markt met de Castrol index. Eerst is Castrol begonnen met realtime registratie van activiteiten van de voetballer tijdens het WK. Dit jaar heeft Castrol ook historische wedstrijden geïndexeerd en kan je terug kijken naar wedstrijden van het WK uit bijvoorbeeld 1966. Vergeet vooral het WK van 1974 niet te bekijken.

Adidas heeft de Champions leaguewedstrijden met de Match Tracker in kaart gebracht. Met de Match Tracker is het mogelijk op verschillende manier te filteren vanuit welk oogpunt jij de wedstrijd wil bekijken. Je kunt het totaal beeld zien, de passes ( goede en foutieve), goals en takkels en overtredingen.

Een mooie toevoeging, en niet meer weg te denken, is de koppeling met Social media. Als kijken van Match Tracker kan je de mooiste momenten delen op Facebook en Twitter. Een leuke toeving is de ‘ products’ knop waarmee je direct het product kan kopen in de shop, alleen jammer dat je niet direct bij het product komt dat je hebt aangeklikt (aandacht puntje)

Adidas verteld dat de Match Tracker bedoeld is voor jong talent die willen leren van hun helden die de Champions League voetballen of voor de hard-core fans die de wedstrijd nog maal terug willen zien.

Vodpod videos no longer available.

posted with vodpod
Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: