jump to navigation

De grootste kortingssite van Nederland september 9, 2009

Posted by Joop Koppen in advertentie omzet, Branding, Channel.
trackback

ActiecodeIn navolging van de gratis site die in de jaren 80 een succes waren is sinds 1 september een site in de lucht die niet het doel heeft CD-tjes, petjes of andere, nutteloze, producten aan de man te brengen.

Actiecode is een website die doormiddel codes korting geeft op diverse producten bij oa BOL.com, V&D, DELL, Eneco en Centerparcs. Het voordeel van Actiecode is dat je om aan de korting te komen niets anders hoeft te doen dan de code, S$2KM2$M4T18V8, in het formulier te plakken als gaat (online) afrekenen.

 

Volgens de oprichters is: “Besparen is nog nooit zo makkelijk geweest.”

Het moment van lancering is mooi of gelukkig bedacht tijdens de crisis. Als je de site doorloopt zie je dat Actiecode nu al veel kortingcodes kan aanbieden bij een verscheidenheid van aanbieders in diverse categorieën. Hoe vaak zie je niet dat bij de lancering nog maar een beperkt aantal aanbieders gekoppeld zijn aan de site.

In Emerce vertellen de oprichters, Jochem Vroom en Jelle van der Bij dat het verdienmodel is gebaseerd op affiliate marketing De medeoprichters van actiecode.nl krijgen commissie uitbetaald voor de verkopen die de site genereert.

Nederland is gek op korting ensparen en geloof daarom dat Actiecode best een een succes kan worden zeker als de aanbiedingen op verschillende sites als affiliate zal worden ingezet.

Het kan ook niet anders dat Actiecode ook een profiel heeft op Hyves, Facebook en Twitter.

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: