jump to navigation

Rabo AD Rondemaster barst weer los! juni 23, 2009

Posted by Joop Koppen in Uncategorized.
trackback

rondemasterHet is alweer juni voetbal is afgelopen en de transfers bijna rond. Bij sommige clubs zijn de eerste trainingen al begonnen. Voor mij is de start van de voetbal competitie (Ik ga trainer worden van Kampong 1) nog even niet het belangrijkste. De eerste focus is het jaarlijkse Tour spel Rabo AD Rondemaster. Het meeste bekende Tourspel van Nederland met jaarlijks bijna 30.000 deelnemers die strijden om mooie prijzen.

Dit jaar zal het spannender worden met de verwachtingen rond de Raboploeg. In aanloop van de TdF heeft de Raboploeg laten zien dat ze zeker niet zijn afgeschreven.

Naast het spel zal onze wieler journalist Jeroen Schmale live verslag doen van de TdF dmv Twitter, welke hippe journalist gebruikt tegenwoordig geen Twitter. De hele Tour door laat hij ons meegenieten van zijn bevindingen op en met name naast het parcours met tekst, foto en video. Jeroen maakt gebruik van de laatste technische snufjes.

Voor de thuisblijver die graag een herinnering wil van de renners hebben wij een Tourveiling die in samenwerking met de Rabo wielerploeg is opgezet. Er kan geboden worden een VIP arrangement tijdens de Vuelta, op de Roze trui van Menchov, de groene trui van Freire of een van de andere Robo-renners.

Vanaf nu is het al mogelijk je team, of subleageu, samen te stellen op Rondemaster. De veiling gaat vanaf zaterdag 27 juni de lucht in.

Voor alle deelnemers heel veel succes.

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: