jump to navigation

DE mobiele oplader van het jaar februari 20, 2009

Posted by Joop Koppen in Mobiel.
trackback

zonnepaneelAfgelopen week in Barcelona heeft een Nederlands bedrijf  bij de Mobile innovation een prijs gewonnen met een toepassing waarmee mobile telefoons zijn uitgerust met een zonnepanelen. De ontwikkelaars waren waarschijnlijk blij dat het congres niet in Nederland is gehouden. De ontwikkelaars hebben de productie uitbesteedt aan ZTE uit China. De panelen kunnen op de achterkant van het mobiel geplaatst worden en met één uur zonne-energie per dag kunnen de gebruikers de hele dag bellen. Met dit product richten zij zich met name op de Afrikaanse en Aziatische markt.

Een product wat mij meer aanspreek, en praktischer in Nederland is de paowermat1Powermat. De Powermat komt pas over een paar maanden op de markt. De verwachting is rond de zomer van 2009 en gaat ongeveer $ 100,- kosten.

De Powermat is zo eenvoudig als het klinkt, een mat dat mobiele apparatuur oplaat.

De Powermat is leverbaar als een laadplank, laadbakje, reiskit, bureaukit en een slaapkamerkit. De basis is een gladde plank waar je mobiele apparatuur op legt. Een magneet die in de plank verwerkt zit zorgt ervoor dat het apparaat niet werglijd, pas op voor je bankpasjes! mocht je toestel een plastic achterkant hebben bestaan er hoesjes.

Het is zelfs toepasbaar voor alle mobiele apparaten zoals hieronder in de video te zien is. Mijn verjaardag en Sinterklaas  cadeau zijn al bekend!

Powermat voor mobiel

Powermat toepassingen

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: