jump to navigation

250 miljoenste advertentie voor Marktplaats.nl januari 30, 2009

Posted by Joop Koppen in Marktplaats.
Tags:
trackback

250-milj-marktplaatsMarktplaats.nl heeft de 250 miljoenste advertentie, sinds de oprichting in 1999, op haar site verwelkomt. Hiermee is het totaal aantal geplaatste advertenties in de afgelopen 3 jaar vervijfvoudigd. De 250 miljoenste advertentie, een paar kinderski’s, is geplaatst door de familie Westerweel uit Muiden. Om deze mijlpaal te vieren, hebben wij de adverteerder eerder vandaag in het zonnetje gezet.

Het bereiken van de mijlpaal van 250 miljoen advertenties is opmerkelijk snel, slechts anderhalf jaar na het bereiken van de 100 miljoenste advertentie. Terwijl het behalen van de eerste 50.000 advertenties zes jaar kostte. Momenteel worden er per dag meer dan 220.000 nieuwe advertenties op Marktplaats.nl geplaatst en wordt de site iedere maand door ruim 6,2 miljoen unieke bezoekers bezocht.

Inspiratie van Marktplaats-gebruikers over 250 miljoen
Om de mijlpaal van 250 miljoen advertenties samen met de gebruikers te vieren, hebben wij gebruikers gevraagd waar zij aan dachten bij ‘250 miljoen’. Een selectie van de ingezonden gedichten, filmpjes en foto’s kunt u hier bekijken. Het is ontzettend leuk om te zien hoe creatief en vol enthousiasme onze gebruikers zich hierop gestort hebben. We willen dan ook iedereen bedanken voor zijn of haar inzending.

Bron: Marktplaats

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: