jump to navigation

Nieuw bezoekers record AD.nl januari 28, 2009

Posted by Joop Koppen in AD.nl, Unieke bezoekers.
Tags:
trackback

bezoekers-stirNa een super afsluiting van 2008 met maar liefst 3.4 miljoen unieke bezoekers op AD.nl en ruim 52 miljoen pageviews ziet het er naar uit dat wij deze maand weer afsluiten met een stijging van het aantal unieke bezoekers.

De stijging van het aantal unieke bezoekers op AD.nl is direct terug te zien in het bereiksonderszoek van STIR In december hadden wij een bereik van 16,4% bij de Nederlandse bevolking. In november 2008 was dat 14,3%.

Vanuit STIR krijgen wij maandelijks het overzicht met het bereik dat AD.nl genereert tov alle andere websites van Nederland en rapporteert een maand achteraf.

De Webmeter, het belangrijkste onderzoek van STIR, is door Intomart GfK en Nedstat ontworpen om een volledig en representatief beeld van het surfgedrag van de online populatie in Nederland te meten. De Webmeter heeft primair als doel om het bereik en de overlap van websites te meten. Hierdoor kunnen mediaplanners reclamecampagnes beter inplannen en kunnen website-eigenaren en exploitanten het profiel van hun bezoekers continu analyseren.

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: